Dziękujemy naszym Darczyńcom!

dzieki.jpg

Kochani!
W imieniu naszych podopiecznych - osób chorujących psychicznie - mieszkańców mieszkań chronionych i pacjentów Szpitala Babińskiego w Krakowie, dziękujemy z całego serca za Wasze wsparcie okazywane w tym trudnym czasie! Każda pomoc jest ważna i potrzebna, wiele osób znalazło się w bardzo trudnej sytuacji - materialnej, życiowej, psychicznej. Niestety Covid-19 spotęgował różnego rodzaju problemy, z którymi borykają się na co dzień osoby chorujące psychicznie. Im jest szczególnie ciężko.
Dzięki Wam łatwiej nam ich wspierać. Dziękujemy za wszystkie wpłaty na nasze konto, za dary w postaci żywności czy środków ochrony indywidualnej, także za dobre słowa. Wielka jest Wasza hojność, życzliwość i solidarność!
Dziękujemy zarówno darczyńcom indywidualnym, jak i firmom, organizacjom, nieformalnym grupom, których nie sposób tu wymienić. Na bieżąco staramy się zamieszczać podziękowania na fundacyjnym Facebooku, zapraszamy do śledzenia naszego profilu pod linkiem: https://www.facebook.com/fundacjadeca